Askon:Araklı'nın yaraları sarılmalı

ASKON Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Trabzon Şube Başkanı İbrahim Beşir Araklı'nın yaraları sarılmalı dedi.

19 Haziran 2019 Çarşamba 15:55
Askon:Araklı'nın yaraları sarılmalı

ASKON Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Trabzon Şubesi Araklı İlçesinde meydana gelen sel felaketi için bir basın bildirisi yayınladı.Bildiride Şube Başkanı İbrahim Beşir şöyle dedi.

Maalesef Araklı İlçemizde son yılların en büyük sel felaketi olmuştur.“HES” Borusunun” patlaması felaketi daha farklı boyutlara taşımıştır.Öncelikle bu konunun araştırılmasını istiyoruz.Ayrıca Yetkililerimizden Araklı İlçemizin “Afet” bölgesi ilan edilmesini ve bu bölgedeki yerleşimin “Afat” tarafından incelenmesini rica ediyoruz.Bu arada Gerek Trabzon Valiliği gerekse Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı Araklı Belediyesi çalışanlarına ve diğer ilçe Belediyeleri, Afat Daire Başkanlığı’na ve burada görev alan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyoruz.Özellikle Trabzon valimiz Sayın İsmail Ustaoğlu fedakarhane bir çalışma yaparak bölgeden ikiyüz’e yakın insanın tahliyesini sağlıklı bir şekilde gerçekleştirmiştir.

Bizlerde önce şahsımız ASKON olarak ve tüm STK’larında Araklı’daki yaraların sarılmansa duyarlı olduklarına inanıyoruz.Bu meyanda, STK’ları Araklıda ki yaraların sarılmasına davet ediyoruz.Bu tür afetleri Yüce Rabbim bir daha bizlere yaşatmasın inşallah.Buradan bir kez daha Afet’te hayatını kaybedenlere Allah’tan Rahmet. Geride bırakmış oldukları ailelerine de sabırlar diliyorum.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.