Başkan Genç,Muhtarla buluştu

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ,muhtarlarla 23.istişare toplantısını gerçekleştirdi.Başkan Genç,alnımız açık başımız dik dedi.

22 Ocak 2019 Salı 12:14
Başkan Genç,Muhtarla buluştu

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç  Muhtarla bir araya geldi.Toplantıda konuşan Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Bekir Aktürk,5 yılda 23.istişare toplantısı bu Başkanın halkına ve muhtarlarına verdiği bdeğerin bir göstergesidir.Biz bugüne kadar siyaset yapmadık bundan sonrada yapmıyacağız ama iyi hizmetler eden bir Başkanada hak ettiği değeri vereceğiz devlet ile halk arasındaki köpri vazifemizi yerine getireceğiz dedi.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç 'de siz değerli muhtarlarımızla birlikte olmaya devam edeceğiz amacımız ilimize hizmet etmek Allah nasip etti as olan gittikten sonra anılmaktır İmkanlarımız ölçüsünde hangi mahallemizin neye ihtayaçı varsa onu karşılamaya çalıştık Alnımız açık başımız dik diye konuştu.

Son Güncelleme: 22.01.2019 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.