Buz kırma ekibi görev başında

Trabzon’da etkili olan kar yağışı ve soğuk havanın ardından çatılarda oluşan buz sarkıtları, Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından kırılarak temizleniyor.

12 Şubat 2020 Çarşamba 10:26
Buz kırma ekibi görev başında

Trabzon’da geçtiğimiz hafta sonu başlayan yoğun kar yağışının ardından karla mücadele ekipleri, il genelinde cadde, sokak ve kaldırımlarda başlattığı temizleme çalışmalarını sürdürüyor. İş makineleri aracılığıyla toplanan kar kütleleri kamyonlarla şehir dışına taşınırken, çatılarda oluşan ve büyük tehlike yaratan dev buz sarkıtları, itfaiye ekipleri tarafından titizlikle temizleniyor. Güneşin yüzünü göstermesiyle birlikte eriyen karların oluşturduğu buz sarkıtlarını kıran ekipler, vatandaşlar ve sürücülere rahat bir nefes aldırıyor. Özellikle yüksek katlı binalarda ve vatandaşın yoğun olduğu bölgelerdeki buz sarkıtlarının temizlenmesi için İtfaiye Daire Başkanlığı özel ekip kurarak çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.