Çebi’den 8 Mart kutlaması

08 Mart 2022 Salı 12:49
Çebi’den 8 Mart kutlaması

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, 8 Mart Dünya Kadın Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Çebi, tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak “Üreten, inşa eden, çalışan, emek veren, Cennete giden yolun dahi ayaklarının altından geçtiği, şefkat ve merhamet timsali olan, bacılarımızın, kardeşlerimizin, eşlerimizin, kız çocuklarımızın annelerimizin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.’’ dedi.
GELECEĞE YAPILAN EN BÜYÜK YATIRIM
Kadına değer vermenin geleceğe yapılan en büyük yatırım olduğuna vurgu yapan Çebi, “Kadın annedir, eştir, eğitmendir. Kadın ana, kadın merhamet, kadın gayret, kadın maharet, kadın nimet, kadın emanet, kadın yoldaş, kadın sırdaş, kadın aş, kadın ocak, kadın memleket sevdasıdır. Ancak bütün bu rollerinin ötesinde, duyguları, düşünceleri, ümitleri, hayalleriyle kadın, bireydir.  İnancımız gereği kadınımızı Yüce Allah’ın birer emaneti olarak bilen, cenneti ayakları altına seren bir inancın mensupları olarak kadınlar her alanda bizlerin baştacıdır, en büyük değeridir.” ifadelerine yer verdi.
BÜYÜK İLERLEME SAĞLANDI
Çebi şunları söyledi: “Ekonomik, sosyal, siyasal ve kültürel birçok sorunla mücadele eden kadınlarımız AK Parti iktidarında çok önemli görev ve haklara kavuştu. Anayasada ve medeni kanunda yapılan düzenlemeler kadına karşı ayrımcılığın önüne geçmiştir. Kız çocuklarımıza verilen eğitim destekleri ile fırsat eşitliği kadının lehinde sağlanmıştır. AK parti iktidarı döneminde sözde değil, icraatlarla, kadınlarımıza yönelik pozitif ayrımcılıkla, kadın haklarında ilerleme sağlanmasıyla kadınlarımızın gerek siyasi gerekse toplumsal hayata katılımı artırılmıştır. Bundan sonra da aynı şekilde iyileştirmeler sürecektir.”

Son Güncelleme: 08.03.2022 13:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.