Chp'de bayramlaşma töreni

CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, “Cumhuriyet Halk Partisi küllerinden doğmuş yeniden umudu yeşerten parti. Her günümüz bayram gibi olsun. Bundan sonra bu bizim elimizde. Mücadele hiçbir zaman bırakılmayacak, yolumuza devam edeceğiz” dedi.

22 Ağustos 2018 Çarşamba 14:36
Chp'de bayramlaşma töreni

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Örgütü bayramlaştı. İl Başkanlığı binasında yapılan bayramlaşmaya CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğdu, CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik, ilçe başkanları ve partililer katılırken konuşmalar sırasında İyi Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs İl Başkanlığı’na gelerek Cumhuriyet Halk Partililerin bayramını kutladı. 
Bayramlar birlik ve beraberliğin perçinlendiği günlerdir diyen CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, tüm yurttaşların bayramını kutladı. AKP iktidarı ülkeyi kötü yönettiğini belirten Güzide Uzun, “Cumhuriyet Halk Partisi küllerinden doğmuş yeniden umudu yeşerten parti. Her günümüz bayram gibi olsun. Bundan sonra bu bizim elimizde. Mücadele hiçbir zaman bırakılmayacak, yolumuza devam edeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi her işin üstesinden gelebilecek nitelikte bir parti. Biz kol kola, omuz omuza yolumuza devam edeceğiz” dedi. 
İSTANBUL’DA BİZİ BÜYÜK BİR DEVRİM BEKLİYOR
CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğdu ise, önümüzdeki yerel seçimleri işaret ederek, çok yakında uzanacağımız iktidarlar var diyerek, “Ben İstanbul’u alacağımıza inanıyorum. İstanbul’da bizi büyük bir devrim bekliyor” dedi. 
CHP Trabzon Milletvekili adayı Ahmet Kaya ise, “Bayramlar dayanışma, barışma, kucaklaşma dönemleridir. Parti olarak, ülke olarak her zaman  buna çok ihtiyacımız olduğuna inanıyorum. Bir aile olduğumuzu ve bu ailenin tek umudu olduğunu asla unutmayacağız” diyerek yerel seçimleri işaret etti. Ahmet Kaya, “Önümüzde yerel seçimler var. Belediye seçimlerinin ne kadar önemli olduğunu her birimiz biliyoruz. İktidar olacağız iddiasını ortaya koyacaksak bunun yolu belediyelerden geçiyor. İl örgütümüzün belirlediği belediyeler var buraları mutlaka alacağız. Belediye seçimlerine odaklanıp orada başarılı olmak bu ülkeye hep birimizin vatan borcudur” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.