Chp Ortahisar İlçe Yöneticileri Pazarkapı Mahallesinde Esnafımızı Ziyaret Ederek Sıkıntıları dinledi.

14 Haziran 2020 Pazar 16:50
Chp Ortahisar İlçe Yöneticileri Pazarkapı Mahallesinde Esnafımızı Ziyaret Ederek Sıkıntıları dinledi.

Öncelikle milyonlar harcanan Ortahisar Belediyesi ve Kaymakamlık binalarına giden daha da önemlisi bir çok esnafın yer aldığı Islahane caddesi, aylardır kapalı ve sök yap, boru patladı, sök yap, beğenilmedi yeniden yap mantığıyla bitirilemiyor. 200 metre bir yol olan bu cadde üzerinde yıllardır sürekli çalışmalar yapılmakta ve net çözüm sunulmamaktadır. Özellikle pandemi sürecinde büyük zarara uğrayan esnaf, iş yapmak derdiyle mi uğraşacak yoksa aylardır bitirilemeyen yol çalışmasından dolayı yolunun kapanmasıyla mı, su kesintileriyle mi yoksa toz toprağı yutmakla mı mücadele verecek?

Bir diğer husus ise Eylül 2020 teslim sözü verilmiş ve hatta bir yıllık kirası peşin alınan Gıda sitesini teslim edebilecek misiniz?

Yoksa esnafımızı mağdur mu edeceksiniz?

2019 yılı başında kentsel dönüşüme katılan Pazarkapının bu bölgesinde 7 önünü göremiyor; dükkanı satamıyor, kiraya veremiyor, çivi dahi çakamıyor. Narlıbahçede mağdur ettiniz, Çömlekçide mağdur ettiniz, 1.5 yıldır hala projesi ortada olmayan Pazarkapıyı yapmayacaksanız bırakın da esnafı yine mağdur etmeyin.Derde dert yüklemeyin, dertlere ortak olup çözüm üretin!

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aslan 2020-06-14 21:30:28

CHP son Kongresinde Ne Yaptığını Bilen Planlı Çalışan Yönetimleri Seçerek Trabzonda Nasıl Muhalefet Yapılır Örneğini Veriyor.Herşeyi Takibe Almış Kamuoyu ile safları sıklaştırmış bir Tarz ile Çalıştıkları da göze çarpıyor.