CORA, Bakan Yardımcıları ŞENSOY, BİRKAN ve Genel Müdürler URALOĞLU ile AKÇA’yı ziyaret etti

15 Haziran 2022 Çarşamba 13:24
CORA, Bakan Yardımcıları ŞENSOY, BİRKAN ve Genel Müdürler URALOĞLU ile AKÇA’yı ziyaret etti

BAŞKENT’TE GÜNDEM BEŞİKDÜZÜ

Trabzon’un her sorunu ile yakından ilgilenen, Ankara Trabzon arası mekik dokuyan AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA, dün Beşikdüzü’nün talepleri, beklentileri ve sorunları için Milli Eğitim Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü ve Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğünü ziyaret etti.

Milletvekili CORA’ya bu ziyaretinde AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Ahmet GÖREN ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan KURUCU da eşlik etti.

OĞUZ DERESİNİN YATIRIM PROGRAMINA ALINMASI TALEP EDİLDİ

İlk etapta DSİ Genel Müdürü Lütfi Akça’nın kapısı çalındı. Oğuz deresinin ıslahının yatırım programına alınması ayrıca farklı derelerde yapılması hedeflenen tersip bendlerinin de programa dahil edilmesi talep edildi.

OSB-CEZAEVİ YOLU İLE KAPATILAN ADLİYE BİNASI İÇİN BEKLENTİLER AKTARILDI

Ardından Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir URALOĞLU ve Adalet Bakan Yardımcısı Zekeriya BİRKAN ziyaret edildi. Müdür URALOĞLU’ndan Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi ve cezaevi yolunun karayolları ağına alınması yönündeki beklentiler dile getirildi. Bakan Yardımcısı BİRKAN’dan kapatılan adliye binasının yeniden açılması için destek istendi. Son olarak Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sadri ŞENSOY ziyaret edilerek ilçedeki okulların ihtiyaçları hususunda talepler dile getirildi.

BEŞİKDÜZÜ BİZİM İÇİN KIYMETLİDİR

Ziyaretlerle ilgili konuşan AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA, “Beşikdüzü bizim için kıymetlidir. Hemşehrilerimizin talebi neyse biz o talep doğrultusunda çalışmaya devam ediyoruz. Bu doğrultuda İlçe Başkanımız Ahmet GÖREN ve Kadın Kolları Başkanımız Canan KURUCU ile bakanlarımızı ve genel müdürlerimizi ziyaret ettik. DSİ Genel Müdürümüzden Oğuz Deresi ıslahının yatırım programına alınmasını talep ettik. Ayrıca farklı noktalarda yapılması hedeflenen tersip bentlerinin de yatırım programına dahil edilmesini istedik. Bir kısmını yapmıştık. Kalanı da inşallah tamamlayacağız. 

Karayolları Genel Müdürü, hemşehrimiz Abdülkadir URALOĞLU’nu da ziyaret ederek OSB ve cezaevi yolunun karayolları ağına alınması yönündeki talebimizi belirttik. Ayrıca  Milli Eğitim Bakan Yardımcımızdan ilçedeki okullarımızın ihtiyaçları, Adalet Bakan Yardımcımızdan kapatılan adliye binasının yeniden açılması hususunda destek istedik. Genel olarak söylediğim bir husus var; bir yerde ilçe varsa orada adliye binası ve başsavcı olmalı. Ayrıca Beşikdüzü ilçemiz cezaevinin bulunduğu bir ilçedir. Adliye binasını çok hak ediyor.” dedi.

Son Güncelleme: 15.06.2022 13:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.