Daha büyük kaos getirir

Maraş Caddesi’nin trafiğe kapatılması ya da tek şeride indirilmesi ile ilgili konuşan Başkan Şen: “Oldu bitti ile yapılacak bir iş daha büyük bir kaos getirir.”

12 Şubat 2020 Çarşamba 09:42
Daha büyük kaos getirir

ETÜT EDİLMELİDİR

Şehir Plancıları Odası Trabzon Şube Başkanı Ercan Şen, Maraş Caddesinin trafiğe kapatılması ya da tek şeride indirilmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Şen “Bu tür düzenlemelere ulaşım master planlamasının sonucunda karar verilmesi gerekir. Sonuçlarının neler getirip götüreceğinin tam etüt edilmiş olması lazım.” dedi

EN İŞLEK CADDEMİZ

Şen “Maraş Caddesi en işlek caddemiz. Dolayısıyla burada verilecek kararın ciddi olarak analiz edilmesi gerekiyor. Alternatif yollara hacim eklenmiş olacak ve dolayısıyla trafik sıkışıklığı da artırılmış olacak. Oldu bitti ile yapılacak bir iş daha büyük bir kaos getirir. Orada bir sürü ticari birim de var.” diye konuştu.

sonnokta gazetesi 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.