Genel Müdür Uraloğlu:Dalçık yordu

Kaşüstü’nde devam eden dalçık çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu, “Orasının uzadığını ve insanları yorduğunu biliyorum. Bakanımızla görüşeceğiz” dedi.

27 Temmuz 2018 Cuma 09:40
Genel Müdür Uraloğlu:Dalçık yordu

Karayolları Genel Müdürlüğü’ne atanan Trabzonlu hemşehrimiz Abdülkadir Uraloğlu,  önemli açıklamalarda bulunarak şehrin ulaşım sorunu çözmek için ekibiyle birlikte ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söyledi. Yomra’nın Kaşüstü mevkiinde devam eden dalçık çalışmaları ile ilgili de açıklamalarda bulunan Uraloğlu, Ulaştırma ve Altayapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ile görüşeceklerini belirtti. Uraloğlu,çalışmaların uzadığını ancak dalçıkın bir an önce hizmete açılması için çalışacaklarını söyledi.

DALÇIKIN UZADIĞINI BİLİYORUZ

Uraloğlu, “Kaşüstü ile ilgili günlerden beri çalışmaya devam ediyoruz. Orasının uzadığını ve insanları yorduğunu biliyorum. Orayla ilgili bir takvim belirleyeceğiz. Sayın Bakanımız ile görüşeceğiz. Bakanımız ile yaptığımız değerlendirmenin ardından ilerleyen günlerde bilgi vereceğiz” dedi. Dalçık çalışmaları ile ilgili risk iddialarına da cevap veren Uraloğlu, “Bu tür işlerde risk mutlaka olur. Ama Kaşüstü’nde dalçık çalışmalarında işin önüne geçecek bir risk yoktur” diye konuştu.

ÇÖZÜM ÜRETMEYE ÇALIŞIYORUZ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ile birlikte Trabzon’un ulaşım ve trafik sorununu çözmeye çalışacaklarını dile getiren Uraloğlu, “Trabzon’u çok iyi bilen bir bakanımız var. Her şeyi ile şehrimizi bilen bir bakanımız var. Biz de Trabzon’u biliyoruz. Trabzon’daki bütün insanların birinci derdinin ulaşım olduğunu da biliyoruz. Bu anlamda bizim sorumluluklarımız var. Belediyelerimizin de sorumlulukları da var. Bu yüzden herkes kendi sorumluluğu içerisinde olup bu sorunlara çözüm üretmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

COĞRAFYAMIZ ÇOZ ZOR

Uraloğlu sözlerine şöyle devam etti: “Ama şunu unutmamak gerekir ki Türkiye’nin en zor coğrafyasındayız. Her yapacağımız işler gerçekten zorlu işlerdir. Şimdiye kadar zorlu işleri yaptık. Bundan sonra da yapacağız. Derdimiz zor da olsa oradaki insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılayabilmektir. Bu manada Trabzon’un ihtiyaçlarını da masaya yatırdık. Kısa ve uzun vadede neler yapabileceğimizi değerlendiriyoruz. Biz memleketimizi seviyoruz. Memleketimize hizmet etmeye devam edeceğiz”

sonnokta gazetesi

Son Güncelleme: 27.07.2018 10:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.