Güneş,Sevdamız ticaret

Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, hafta sonu yapılan satış organizasyonunu değerlendirdi.

12 Kasım 2019 Salı 10:22
Güneş,Sevdamız ticaret

SEVDAMIZ TİCARET

Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, hafta sonu gerçekleştirilen satış organizasyonun değerlendirmesini yaptı. Organizasyonun öncekilere göre daha bereketli olduğunu dile getiren güneş, “Sevdamız ticaret. Ticaretimizde nerede hareket orada bereket tabirimiz vardır. Yeni binamıza geçtiğimiz 2018 yılı Nisan ayından itibaren ‘Senede 4 mevsim 4 satış etkinliği’ olacağını söylemiştik. Allah’ımıza çok şükür 2018 ve 2019 yıllarında bu etkinliğimizi gerçekleştirdik. Çok da bereketli oldu” dedi.

ZİNCİRİN HALKASIYIZ

Güneş, ticarette zincirin bir halkası olduğunu ifade ederek, 8-9-10 Kasım’da yaptığımız satış etkinliğimiz ile 2019 yılının son satış etkinliğini de yaptık. Bu etkinliğimiz önceki etkinliklerden daha verimli ve bereketli geçti. Allah’a şükürler olsun ki her yaptığımız etkinlik bir öncekine göre farklı geçiyor. Bu farkımızı da yıllarca yakaladık. 2020 yılında da Allah nasip ederse yeni projelerimiz olacak. İş ortaklarımıza yeni projeler ve AR-GEler, yeni ürünler ve ödeme kolaylıkları ile yeni kaynaklarla ticaretimize renk katacağız. Rabbim 2019 yılını bereketli kapatmayı gelecek yıllarda da ticaretimizi hayırlı eylesin. İş ortaklarımızın buraya gelmelerinin de çok faydası oluyor. Ürünleri buraya gelerek görüp ihtiyaçlarını alıyorlar. Çok güzel çeşit ve bölgemizin ihtiyacı olan ürünler her zaman elimizde oluyor. Ürünleri mevsim gelmeden getirip bölgemiz için çalışıyoruz. Çalışmalarımız da meyvesini veriyor inşallah vermeye de devam edecek. Ticaretimizi daha güzel hale getirip çalışma arkadaşlarımızın ve iş ortaklarımızın sayısını da artıracağız. Bölgeleri ziyaret edip istişare yaparak, ‘Ben değil biz’ mantığı ile çalışacağız. Bizim sevdamız ticaret. Çalışmayı çok seviyorum. Haftada 2 gün İstanbul’a giderek fabrikaları ziyaret edip, çayını içiyor, bölgemiz için desteğini alıyorum. Projelerimizi ilk günkü heyecanla yapıyoruz. Fabrikalardan ticaretimiz ve bölgemiz için desteğimizi alıyoruz. Biz de bu zincirin halkasıyız. Hepimiz zincirin içindeyiz” diye konuştu.

Son Güncelleme: 12.11.2019 13:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.