Huzurevine destek bekleniyor

Trabzon Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Kurt, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek Başkan M. Suat Hacısalihoğlu ile görüştü.

24 Haziran 2020 Çarşamba 18:26
Huzurevine destek bekleniyor

Beraberindeki kurum amirleriyle TTSO’yu ziyaret eden Kurt, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak Akçaabat Yıldızlı'da bulunan 1+1 TOKİ konutlarının 144 dairenin yer aldığı 4 bloğunu devraldıklarını ve huzurevi yapma çalışmalarına başladıklarını söyledi. Kurt, “Söz konusu binaların büyük tadilatları yapılmış olmakla birlikte odaların tefrişatı konusunda katkı bekliyoruz. Tefrişatı yapılan odalara hayır sahiplerinin isimleri yazılacaktır. 1+1 daireler standart olup her bir odanın tefrişatının minimum 10 bin lira olduğu piyasa araştırmasından öğrenilmiştir ancak hayırseverlerimiz diledikleri düzeyde tefrişatı gerçekleştirebilir” dedi.TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu da, “Bugünümüzü borçlu olduğumuz yaşlılarımıza karşı yükümlülüklerimizi gerçekleştirmek herkesin görevidir. Biz de elimizden gelen desteği vermeye çalışacağız” diye konuştu. Huzurevi için katkıda bulunmak isteyenlerin Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğüyle iletişime geçebileceği vurgulandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.