MHP İl Başkanı Tarım'dan çarpıcı iddia

MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım,meskün mahallelerde silah kullananlarla ilgili güvenlik güçlerimiz işlem yaptığı zaman siyasi güç sahipleri devreye girerek magandalara sahip çıkmaya çalışıyorlar iddiasında bulundu.

05 Kasım 2018 Pazartesi 11:40
MHP İl Başkanı Tarım'dan çarpıcı iddia

MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım  yaptığı yazılı açıklamada ,Bireysel silahlanma, silah taşıma bir hak! Dileyen ruhsatını alıp taşıyor ama hiç hakkı olmadığı halde dilediği yerde kullanıyor. Bu toplumsal sorun ilimizde hat safhada. Sevinçli günlerimizde silah kullanılması masum insanların ölmesine ve yaralanmalarına sebep oluyor. Düğünlerde, maç sonralarında, asker uğurlamalarında, başka sebeplerle meskün mahallelerde silah kullananlarla ilgili güvenlik güçlerimiz işlem yaptığı zaman siyasi güç sahipleri devreye girerek magandalara sahip çıkmaya çalışıyorlar.  Çalışmalarını takdir ettiğimiz Emniyet Müdürlüğümüzün meskün mahallelerde silah kullanılmasının engellenmesi konusunda biraz daha hassas davranmasını, bu konuda kendilerine gelebilecek siyasi baskılara itibar etmemelerini, bilinçli insanlarımızın da silah kullanmak isteyenleri uyarmaları ve engellemelerinin faydalı olacağını düşünüyoruz. Başında mermiyle dolaşan çok insan tanıyoruz.Hep birlikte bu sorunu en aza indirmenin gayreti içerisinde olmalıyız. Bir hiç uğruna canlar gitmesin dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.