Milletvekili Günnar; “Trabzon’a Kalıcı Eserler Yapmaya Devam Edeceğiz”

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar Karadeniz'de Sonnokta Haber Sitesinin Sosyal Medya canlı yayınına katılarak gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulundu.

12 Mayıs 2020 Salı 13:49
Milletvekili Günnar; “Trabzon’a Kalıcı Eserler Yapmaya Devam Edeceğiz”

Milletvekili Günnar, Covid-19 salgın hastalığıyla mücadelede Türkiye'nin çok önemli bir başarı gösterdiğini ifade ederek, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Hemşehrimiz Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak'ın üstün gayretleri ile esnafımızdan, çalışanlarımıza kadar her kesime yönelik alınan ekonomik tedbirlerle birlikte bu sıkıntılı sürecin aşılacağını ifade etti. Trabzon’da Covid-19 salgın hastalığıyla mücadele ile ilgili bilgiler veren Milletvekili Günnar; “Sağlık personelimizin üstün gayretleri ile süreç iyi gidiyor. Trabzon'da alınan tedbirler ve saha çalışmaları neticesinde vaka sayısında sürekli düşüş oluyor. Ölüm vakalarında hamd olsun şu anda sıfırız. Trabzon İl sınırlarının açılmasından bir endişe duymuyoruz. Hiç bir şey yokmuş gibi davranan kardeşlerimiz var. Ben asıl bundan endişe duyuyorum. Bende bir sağlıkçıyım. Covid-19'u taşıyıp taşımadığını bilmeden kim olursa olsun herkesin çok dikkatli hareket etmesi gerekmektedir. Bilim Kurulunun ve Sağlık Bakanlığımızın koyduğu kurallara mutlaka uymamız gerekiyor” dedi.Trabzon’da yapılan çalışmalar hakkında da bilgi veren Milletvekili Günnar; “Şehir hastanesi benim İl Başkanlığım dönemimden beri takip ettiğim ve çok önem verdiğim bir projedir. Trabzon Kafkasya'nın ve Ortadoğu'nun merkezi konumundadır. Böyle bir merkez olan Trabzon, Sağlık Turizminin de merkezi olmalıdır. Normalde Şubat ayı içerisinde ihalesi yapılacaktı. Covid-19 salgın hastalığı nedeniyle biraz gecikti. İnşallah bu süreci atlattığımızda kazmayı vuracak ve Akyazı’da Şenol Güneş Stadyumunu ve diğer projeleri nasıl gerçekleştirdiysek, 900 yataklı Şehir Hastanemizi de Trabzonumuza en kısa sürede kazandıracağız” dedi. Trabzon Şehrinin çok önemli bir tarih, sanat ve kültür şehri olduğunu vurgulayan Milletvekili Günnar; Ayasofya camiinde yapılan restorasyon çalışmalarının bitirilmesinin ardından, Millet Bahçesi, Zağnos Vadisi, Tabakhane. Pazarkapı, tarihi Ortahisar Evleri, Semerciler ve Çarşı Mahallesinide içine alan mükemmel bir turizm destinasyonu oluşturulacağını ifade ederek, AK Parti iktidarı döneminde Trabzon’a sağlıktan, eğitime, tarımdan, çevre ve şehirciliğe, orman köylülerimizden, kırsal kalkınmaya, enerji sektöründen turizme kadar her alanda çok büyük yatırımların yapıldığını belirterek, “Önümüzdeki dönemde de Trabzon-Erzincan Demiryolu ve Şehir Hastanesi başta olmak üzere, Kanuni Bulvarının tamamlanarak trafiğin rahatlatılması, insanların dinlenmesi ve eğlenmesi amacıyla oluşturulacak Millet Parkları ve yeni turizm alanlarını da Trabzon’a kazandıracak ve 18 yılda olduğu gibi önümüzdeki dönemde de kalıcı eserler yapmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Son Güncelleme: 13.05.2020 01:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.