Özer, Özer: Militanlara sahip çıkmayın

Özer, Boğaziçi Üniversitesi’nde yeni kaos yaratılmaya çalışıldığını söyledi ve muhalefete yüklendi

03 Şubat 2021 Çarşamba 12:59
Özer, Özer: Militanlara sahip çıkmayın

Özer Uluslararası Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Özer, Gezi ve Hendek eylemlerinden sonra ülkede yine bir kaos yaratmak için birilerinin var gücü ile çalıştığını söyledi. Muhalefet partilerine de ana görevlerini yapmadıkları için tepki gösteren Özer, “Boğaziçi Üniversite’ne atanan rektörü tepki için eylem yapan sözde öğrencilere, gözaltına alınanların birçoğunun öğrenci olmayışı ve buna destek veren muhalefeti kınıyoruz. Maalesef bunu görmek istemeyen ve tepki koymayan bir muhalefet var.  Muhalefetin bu ülkenin gelişimini durdurmaya çalışan dış güçlerin militanlarına sahip çıkması doğru değildir. Muhalefetin ana görevi iktidarı çalıştırmaktır. Gerçek halkın sıkıntılarının çözümümde iktidara alternatifler sunmaktır. Rektör atamasını bahane eden militanlar ülkede yeni bir kaos yaratmaya çalışıyorlar. Gezi eylemlerinde Hendek teröründe bu ülke hem ekonomik olarak hem de Yüzlerce kahraman evladımızı Ay yıldıza sararak toprağa şehit vererek çok ağır bir bedel ödedi. Dış güçler istediği zaman içimizdeki iki ayaklı militanlarını, hatta meclisteki sözde vekillerini sahneye sürüyor polisimizin üzerine yürüyorlar. Ülkemizin huzurunu bozmaya çalışıyorlar. Buna da muhalefet ses çıkarmıyor hatta destek mesajları veriyorlar. Yeter artık bu ülkede ne yeni bir gezi nede bir Hendek terörü olmasına güvenlik güçlerimizden önce bu aziz halkımız izin vermez” dedi.

SUNİ GÜNDEMLER GERÇEK GÜNDEMİ GEÇTİ
Özer, ülkede suni gündem yaratıldığına vurgu yaparak, “Üniversitemize atanan rektöre tepki gösteren militanlara muhalefet çok destek çıkıyor. Ülkemizde kargaşa mı istiyoruz. Hiç güzel gün olmayacak mı? Sorun çözmek iktidarın işi. Sorun çözmeyen iktidara yön göstermek ise muhalefetin işidir. Muhalefet artık gerçek halkın gündemi ve sorunlarına destek versinler. Ülkemizi karıştırmak isteyen onun bunun çocuklarına destek vermesin. Boş olaylarla ülkemiz çok kaybediyor. Rektörü protesto etmek öğrenci olmayan militanların görevi değildir. Ülke hepimizin. Birlik ve beraberlik içinde yaşamak için halkımızın sorunları ile uğraşmalıyız. Militanlara dış ve iç güçlerden verilen destek, kabul edilir bir durum değildir. Ülkemizde suni gündemler karşısında gerçek gündemler sümen altı yapılıyor. Biz sektörümüzün sorunlarını anlatmak için var gücümüzle mücadele ediyoruz. Sesimizi ne iktidar ne muhalefet duyuyor. Biz artık bu suni gündemler ile ülkemizi kaosa sürüklemeye çalışanların oyunlarına muhalefetin destek olmasını istemiyoruz. Bu tür olayların ülkemizin gerçek gündemlerinin önüne geçmesinden bıktık” diye konuştu.

Son Güncelleme: 03.02.2021 13:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.