Satış Etkinliği Bakan Soylu’nun Katılımıyla Açıldı

02 Haziran 2022 Perşembe 15:02
Satış Etkinliği Bakan Soylu’nun Katılımıyla Açıldı

37 YILLK GÜVEN VE TECRÜBE

Karadeniz Bölgesi’nin en büyük toptan satış mağazası Özgüneş’te, 2022 yılının ikinci satış etkinliği başladı. 2-3-4-5 Haziran tarihlerinde şirketin Akçakale’deki merkezinde düzenlenecek olan satış etkinliğinde, 37 yıllık tecrübe ve güven ile ticaretin rüzgarı Özgüneş’te esecek. Satış etkinliğinin kurdelesini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Halis Güneş’le birlikte kesti. Bölge iş ortakları, fırsatlarla dolu satış etkinliğinde yeni ürünlerle avantajlı alışverişlerin keyfini çıkaracaklar. Ayrıca sürpriz hediyeler, fırsat ürünleri ve  harcadıkça kazandıran hediye çekleri kazanma fırsatı bulacaklar. Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, “Deneyimin kalite ve güvenle buluştuğu Özgüneş’te ticaretimize birlikte renk katacağız” dedi.

BAŞARI YOLDA BULUNMAZ
Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, satış organizasyonun bereketli geçtiğini belirterek, “Başarı yolda alınmaz, yolda bulunmaz, satılmaz, başarının emeği vardır. Allah bu emeğin kıymetini bilmeyi hepimize nasip eylesin. Özgüneş olarak hizmetimizi her geçen gün artırmaya gayret etmekteyiz. Başarımızın ilk esası eğitim ve istişaredir. Bunlara çok önem verdik. Ülkemizin üreten, ithalatçı, imalatçı, yerli firmaları ziyaret ediyoruz. Bölgemizin ihtiyaçlarını onlara anlatarak ihtiyacımı bölgemize kazandırarak, ihtiyacı olana hizmet ettik. Bir halkanın zinciri olduk. Rabbim bu seneyi bereketli kapatmayı nasip eylesin” dedi.
ESNAF SORUMLULUKTUR
Güneş, esnafın önemine vurgu yaparak, şöyle konuştu: “esnafın sorumluluğu çoktur. Özgüneş olarak yüz bin çeşit ürünümüzle firmaların desteğini alarak bölge halkının hizmetine uygun fiyatla sunuyoruz. İnsan sevdiği işi yaparken asla yorulmaz. Esnafımızın kazanması ülkemizin ekonomisine büyük katkı sunar. Bu çorbada tuzumuzun olması bizi mutlu ediyor. Ticarette bölgede bir ve beraber olduk. İnşallah ticaretimizi geliştirerek bölge halkımıza ve ülke ekonomisine katkı sunacağız. Dün aramızdan ayrılan Nihat Usta kardeşimiz Akçaabat köftesini ülke genelinde marka yaparak bir tarih yazdırdı. Allah kendisine rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. 2020 yılında Allah hayırlı hizmetlerde yol almayı nasip eylesin. Hedefimiz yeni iş alanları açmak, bölgede olmayan fabrikaların desteğini bölgeye almak, istikrarlı bir şekilde ticaret yapmaktır.”

TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYMALIYIZ
Güneş, “Piyasada ki sıkıntılar ve krizlerin istişare ile çözüldüğünü görmekteyiz. Bölge esnafımız için fabrikaların desteğini aldık. Esnaflarımıza en güzel şekilde, ticaretlerini daha karlı hale getirmeleri için olanak sağladık. Fabrikaların gücünün bölgeye gelmesi için elimizden gelen desteği 37 yıldan beri yapıyoruz. Şimdiden sonra da yapmaya devam edeceğiz. İş birliğinde güç birliği vardır. Yapılan işlerin gönüllerde kalması için her geçen gün taşın üstüne taş koymamız lazım. Kitabı okuyalım. Ama mutlaka üstüne biz de ekleyelim. Ticarette ise yapılan ticareti götürelim, üstüne bir proje daha koymamız lazım. Üstüne bir yenilik koyarsak farkındalık oluyor. Ben bunun meyvesini, lezzetini, tadını, karlılığını, bizden alışveriş eden dostlarımızın da bundan istifade ettiğini gördüm. O yüzden gece gündüz çalışıp mücadele veriyoruz. Ekibimizle birlikte daha iyi hizmet vermeyi Allah nasip eylesin” diye konuştu.

ENERJİSİNİ KAYBETMEDİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, uzun yıllar önce tanıdığı Halis Güneş’İn enerjisine hayran kaldığını dile getirerek, “Hayırlı uğurlu olsun. Vakfıkebir'de tatbikatımız vardı. Halis abiyi yıllardır tanırım. İşinde mücadele ortaya koyuyor ve üretiyor. Heyecanını hiç kaybetmedi. Ticarete başladığı 1980’li yıllardaki enerjisi aynen devam ediyor. İstihdama katkı sağlıyor. Allah hayırlı eyler inşallah. Hayırlı bereketli işler nasip etsin. Bereketin devamı gelsin inşallah” dedi.
Satış etkinliğinin açılışına Bakan Soylu'nun yanı sıra Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu,  AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu ile çok sayıda davetli ve iş ortağı katıldı.

Son Güncelleme: 02.06.2022 15:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.