Sene hep 2011 projesi

" 2011 Platformu"  Sene hep 2011 projesini tanıttı.

03 Temmuz 2019 Çarşamba 17:01
Sene hep 2011 projesi

" 2011 Platformu"adına Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde bir basın açıklaması yapan  Halit Şahin   Taraftarların bir araya gelerek Trabzon ve Trabzonspor için hazırlamış olduğu bu projede, sosyal, kültürel ve sportif içerikler yer alacaktır. İçerisinde Türkiye’de 2.si yapılması planlanan oyuncak müzesi ve bunun yanında, kütüphane, yerel sanatçılarımızın eserlerinin sergilendiği bölüm ( müze ) , 3 Temmuz şike anıtı, çocuk parkı, ortak kullanım alanları, sosyal tesis, oyuncak ve kitap satış noktası, TS Club Junior mağazası, pistten çıkmış olan ve şu anda bir parkta atıl bir halde bulunan uçağın içinin tamamen taraftarların bir araya gelip dünyada ilk olacak bir uygulamayla  yapacağı sergi yer alacaktır.
    Önerimiz şudur ki ; bu sosyal projenin içerisinde yer alan, ticari faaliyet gösterecek olan işletmelerin, projenin finansını sağlamak adına, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin kendisi işletebileceği gibi yap-işlet-devret modeliyle de finansı sağlanabilir. Proje için yer olarak, Şenol Güneş Spor Kompleksi  Medical Park Akyazı Stadı’nın yan tarafında bulunan uygun bir arazi veya yıkılmış olan Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nun bulunduğu alan kullanılabilir. 
    Proje fikri biz taraflardan olup, hayata geçirilmesi noktasında proje yeri olarak Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Murat Zorluoğlu’nun , proje içerisinde yer alacak uçak için de  Yomra Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Bıyık’ın desteklerine ihtiyaç duyulacaktır. Her iki belediye başkanımızın da Trabzon ve Trabzonspor sevdasından şüphemiz olmadığı için ellerinden gelen desteği vereceklerinden eminiz. Şimdi destek zamanı !
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.