Trabzon Barosu'ndan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

30 Ağustos 1922 tarihinde zaferimizle sonuçlanan Büyük Taarruz, bir milletin emperyal güçlere karşı verdiği bağımsızlık mücadelesinin inançla, azimle ve askeri dehayla kazanıldığı; kurtuluşumuzun, kuruluşumuzun ve Cumhuriyetimizin temelidir.

29 Ağustos 2020 Cumartesi 21:54
Trabzon Barosu'ndan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Trabzon Baro Başkanı Sibel Suiçmez, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 98. yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı.Eşsiz bir mücadele sonucunda kazanılan bu zaferle tüm dünyaya Türk Milleti'nin özgürlük ve bağımsızlık duygularının gücü gösterilmiştir. Cumhuriyetimizin kurucusu, Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının vermiş olduğu mücadeleyle sonuçlanan Büyük Taarruz sadece Türk tarihi açısından önem arz etmekle kalmamış; vatanımızın birliği, milletimizin özgürlüğü ve bağımsızlığı için yazılan bu destan; ezilen, sömürülen uluslar için de mücadele ışığı olmuştur. Trabzon Barosu olarak; vatanımızın birliği, bütünlüğü, bağımsızlığı ve ulusumuzun özgürlüğü için bugün de aynı duygu ve kararlılığı taşıdığımızı ifade ediyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramımızı büyük bir coşkuyla kutluyor, Türk Bayrağımız altında, Türkiye Cumhuriyeti Devletimizde özgür ve bağımsız olarak yaşamamızı sağlayan bu destanı yazan Başkomutanımız, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi minnet ve saygıyla anıyoruz.

Son Güncelleme: 29.08.2020 22:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.