Trabzon'da dolandırıcılık çetesi çökertildi

Trabzon Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda nitelikli dolandırıcılık yaptıkları tespit edilen 11 kişi gözaltına alındı.

17 Temmuz 2018 Salı 13:54
Trabzon'da dolandırıcılık çetesi çökertildi

Trabzon Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda diğer illerden internet üzerinden tespit ettikleri araçları, araç sahiplerine güven vererek, karşılıksız çek ve senet ile dolandırıp Trabzon  merkez ve diğer illerde kısa sürede nakite çevirip ekonomik kazanç sağlamak suretiyle Nitelikli Dolandırıcılık (karşılıksız çek-senet) yaptıkları tespit edilen çetenin deşifresine yönelik yapılan uzun süreli çalışmalar sonucu; 11 şahıs gözaltına alındı.Çete üyelerine yönelik diğer şüphelilerin yakalanması ile ilgili çalışmalar ise devam ediyor.Gözaltı işlemleri Asayiş Şube Müdürlüğünce yürütülüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.