Trabzon'da Narkotik operasyonu

Trabzon Emniyet Müdürlüğü gerçekleştirdiği operasyonda piyasa değeri 1 milyon 210 bin TL olan Metamfetamin ve Afyon Sakızı ele geçirildi.

07 Şubat 2019 Perşembe 10:26
Trabzon'da  Narkotik operasyonu

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nce Uyuşturucu ile Mücadele kapsamında, Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan müşterek çalışmalar neticesinde;Ağrı ili Doğubayazıt ilçesinden Ülkemize giriş yaptığı tespit edilen İran plakalı bir araç içerisinde yapılan aramada, aracın yakıt deposu içerisinde, piyasa değeri yaklaşık Bir Milyon Iki Yüz On Bin Türk Lirası (1. 210. 000 TL) olan, İki kilo on bir gram (2.011 kg)  Metamfetamin ve,  Altı yüz seksen gram (680 gr) Afyon sakızı ele geçirildi.Araç içerisinde bulunan İran uyruklu (2) şahıs  “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak “ suçundan gözaltına alındı. şahısların işlemleri Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde devam ediyor.

Son Güncelleme: 07.02.2019 11:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.