Trabzon Gümüşhaneliler Derneğinde yeni başkanını seçti.

23 Temmuz 2022 Cumartesi 13:06
Trabzon Gümüşhaneliler Derneğinde yeni başkanını seçti.

Trabzon Gümüşhaneliler Derneği  Olağanüstü Kongresini gerçekleştirerek yeni başkanını belirledi. Olağanüstü Genel Kurul’da Hakan Özgün ve Uğur Yenidoğan’ın listeleri yarışırken, delegelerin desteğini alan Hakan Özgün başkan seçildi.

Seçinde kazananın Gümüşhane olduğuna vurgu yapan Başkan Hakan Özgün, kongrede Uğur Yenidoğan Hocamız ve ben Hakan Özgün iki liste olarak seçime katıldık. Uğur Yenidoğan Hocamıza seçime yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Huzurla ve dostane bir ortamda gerçekleştirdik. Derneğimizde kuruluşundan bugüne kadar görev yapan tüm başkanlara ve yönetimlerde yer alan isimlere teşekkür ederim. Son dönemde yaşanan pandemi dönemi ve ekonomik şartlardan dolayı yapılamayan dernek faaliyetlerimiz artık en üst düzeyde yapmak için çalışmalarımıza ivedilikle başladık. Bu dönemlerde derneğimizi ayakta tutan Volkan Albayrak Hocamıza ve yönetimine de teşekkür ederim. 35 yıllık bir derneğin ağırlığının farkındayız. Sorumluluğumuz büyüktür. En iyisini yapacağımızdan şüphemiz yoktur.” açıklamalarında bulundu.

Son Güncelleme: 23.07.2022 13:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.