Trabzon heyeti Bakan Varank ile projeleri değerlendirdi

01 Aralık 2022 Perşembe 19:44
Trabzon heyeti Bakan Varank ile projeleri değerlendirdi

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu başkanlığındaki heyet, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ziyaret ederek, yürütülen ve planlanan projelerin son durumuyla ilgili görüş alışverişinde bulundu, kentin taleplerini aktardı.

Trabzon heyetinde Vali İsmail Ustaoğlu, milletvekilleri Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu ve Salih Cora, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanı M. Şadan Eren, TTSO Başkanı Erkut Çelebi, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu ve DOKA Genel Sekreter Vekili Mehmet Akif Eraslan yer aldı.

Devam eden ve planlanan projelerin son durumunun değerlendirildiği ziyarette Bakan Varank’a kentin talepleri de aktarıldı.

Son Güncelleme: 02.12.2022 14:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.