Trabzon iş dünyasından Bakan Albayrak’a ek limit teşekkürü

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, bankaların iş dünyasına sağladığı Kobi Değer 2 Kredisi için ek limit taleplerine anında karşılık veren Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a teşekkür etti.

22 Mart 2019 Cuma 13:40
Trabzon iş dünyasından Bakan Albayrak’a ek limit teşekkürü

BAKAN ALBAYRAK HACISALİHOĞLU’NUN TALEBİ ÜZERİNE TALİMAT VERDİ

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 19 Mart’ta Trabzon’da iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, toplantıda 6 ay ana para ödemesiz, 36 ay vade ile Kobi Değer 2 kredisi almak için bankalara başvuran üyelerinin ‘limitimiz kalmadı’ diyerek geri çevrildiğini Bakan Albayrak’a iletti ve yeni limit sağlanması talebinde bulundu. Bunun üzerine Bakan Albayrak anında Bankalar Birliği Başkanı Hüseyin Aydın’ı arayarak Trabzon’a limitlerin iki katına çıkartılmasını tahsis edilmesini sağladı.

HALKBANK’TAN ZİYARET

Bu gelişme üzerine Türkiye Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çödek, beraberinde Trabzon Bölge Koordinatörü Erdoğan Başıhoş ve diğer ilgililerle birlikte TTSO’yu ziyaret ederek, kendi bankalarına tahsis edilen ek limit miktarının en kısa süre içinde uygulamaya koyulacağını bildirdi.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Hüseyin Aydın ve diğer ilgililere, Trabzon iş dünyası adına teşekkürlerini iletirken, “Üyelerimizin ekonomideki sıkışıklığı atlatması adına bu krediler çok önemli. Trabzon’a yeni limit tahsis eden Sayın Bakanımıza bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.