Trabzon Ticaret Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, mezun oldu

TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, okumanın yaşı yoktur diyerek 65 yaşında KTÜ’nün doktora programından üstün başarıyla mezun oldu.

13 Nisan 2021 Salı 12:35
Trabzon Ticaret Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, mezun oldu

1956 yılında Trabzon’da dünyaya gelen; İlk, Orta ve Lise öğrenimini Trabzon’da, Lisans ve Yüksek Lisans öğrenimini, İstanbul Devlet Mühendislik Mimarlık Akademisi’nde tamamlayan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Mustafa Suat HACISALİHOĞLU, Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Makine Mühendisliği Anabilim Dalı Doktora Programı’ndan üstün başarıyla mezun oldu. 

2018 yılında yeniden seçildiği TTSO Başkanlığı görevini halen yürüten ve nano akışkanlarda ısı transferi konusunda çalışmalar sürdüren Mustafa Suat HACISALİHOĞLU’na Doktora Diploması, Tez Danışmanı Prof. Dr. Burhan ÇUHADAROĞLU, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Akif CİNEL ve Prof. Dr. Cemil RAKICI’nın katılımıyla Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI tarafından, makamında düzenlenen törenle takdim edildi.

Son Güncelleme: 13.04.2021 13:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.