Trabzonspor 1-Hellas Verona 1

Trabzonspor Avusturya’nın Linz şehrinde son hazırlık maçından da beraberlikle ayrıldı.Trabzonspor -Hellas Verona arasındaki maç 1-1 sona erdi.

30 Temmuz 2019 Salı 09:00
Trabzonspor 1-Hellas Verona 1

Yeni sezon öncesi Avusturya’nın Linz şehrinde hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor son hazırlık maçında Hellas Verona ile 1-1 berabere kaldı.Bu maç ile  Avusturya’nın Linz şehrindeki ikinci etap kampı dönemini tamamladı.

20 – 29 Temmuz tarihleri arasında Avusturya’da çalışmalarını sürdüren Trabzonspor  burada 4 hazırlık karşılaşması oynadı. Macaristan temsilcisi Haladas ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor, Bundesliga temsilcisi Hoffenheim ile 3-3’lük beraberlikle sahadan ayrıldı. İtalya Serie A takımlarından Parma ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor, bir diğer İtalyan temsilcisi Hellas Verona ile de sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.

Son Güncelleme: 30.07.2019 09:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.