Türkav:ABD ne yapmak istemektedir?

Trabzon TÜRKAV Başkanı Kenan Kuru,Amerika'nın Türkiye'ye yönelik açıklamalarına tepki gösterdi

06 Ağustos 2018 Pazartesi 15:08
Türkav:ABD ne yapmak istemektedir?

Trabzon TÜRKAV Başkanı Kenan Kuru,yaptığı yazılı açıklamada,

ABD’nin EKONOMİK KISKACI

Türkiye’ye geri adım attıramayan ABD, Ekonomik yaptırım uygulatabilme zalimliğine başvuracağı görülmektedir. ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye’de tutuklu yargılanan Andrew Brunson’ un serbest bırakılması çağrısını sürekli yenilemektedir. Sanık casus papaz için ABD‘nin sahneye koymaya çalıştığı oyunlara karşı Türkiye Cumhuriyeti Devleti kararlılık göstermiştir. Uygar devlet olma özelliği ile Türkiye, Dünya’nın önüne gelmiştir. ABD’nin yeni çağrılarla bu Papazın, casusun iadesini istemesi çağrılarına bakıldığında önemi görülmektedir?

TÜRKAV, ABD’ye HATIRLATIYORUZ…

Bloomberg’in iddiasında yer alan ekonomik kıskaç olacak mıdır? ABD, Türkiye ile krizi derinleştirmeye yönelik yeni adımlarla hazırlığının yapıldığı iddia ediliyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Adalet Bakanı Abdülhamid Gül'e yönelik yaptırımların kararını açıklanmasından günler önce duyuran ekonomi haber bülteni Bloomberg, şimdi de yeni bir iddia ortaya attı. Ekonomik kıskaç…

Türkiye'yi tehdit ederek iki bakan hakkında yaptırım kararı veren ABD, Casusluk sanığı papaz Brunson' in serbest bırakılmaması bahanesiyle Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Hukuk devleti olduğunu unutmuştur.

Müslümanlara kapılarını kapatması açıklamasıyla da Trump’ un gündeme geldiği hafızalarımızdadır. TÜRKAV olarak ABD’ye hatırlatıyoruz, tarihten günümüze güç dengelerinin varlığını görememeniz sizi tarihin sayfalarına atacaktır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yönetim erkine karşı samimiyetsiz açıklama içinde olan ABD yönetiminin, T.C. İç işleri Bakanı ile T.C. Adalet Bakanı’na karşı tutumunu milletin hizmetinde olan Kamu Çalışanlarının temsili TÜRKAV olarak ret ederek şiddetle kınıyoruz 

ABD’nin Papazla ortada olan çılgınlığının son bularak Hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bağımsız kararına saygı duymasını buradan ifade ediyoruz.

ABD Başkanı ne yapmak istemektedir?

ABD Başkanı, amacına ve hedefine gitme yolunda elinde bulunduğuna inandığı etkin güç dengeleriyle değişimlerinin olduğunu düşünmektedir ki, bu anlayış ve yaptırımların sonucu, haksızlık, Demokrasinin yokluğu ve insan hakları ihlalleri dünyada olmaktadır. Bütün bunların sorumlusu ABD’dir.

Dünya hızlı bir şekilde objektif bakışla muhasebe yapmalıdır. Osmanlı Türkiye’sinden geriye kalan, canlı cansız her şeyi önlemek için planlı imha anlayışı olarak hesap içindeki ABD’nin, amaçladığı ekonomik kıskacı sonuç almamalıdır dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.