Uçarsu Mahallesi’nde Arıcılık Kursu düzenlendi

Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığı ve Akçaabat Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen 7. Arıcılık kursunda eğitim tamamladı.

26 Şubat 2020 Çarşamba 13:39
Uçarsu Mahallesi’nde Arıcılık Kursu düzenlendi

Akçaabat Uçarsu Mahallesi'nde düzenlenen kursun sertifika töreni aynı yerde yapılarak kursiyerlere sertifikaları verildi.

Akçaabat Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli Ziraat Mühendisi Abdulkadir Şen tarafından verilen 72 saatlik eğitimin ardından kursu başarı ile tamamlayan kursiyerlere sertifikaları Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu, Akçaabat Halk Eğitim Merkez Müdürü Ahmet KASAP, Halk Eğitim Merkez Müdürü Yardımcısı Sinan Yazıcı ve Ziraat Mühendisi Eğitmen Abdulkadir Şen tarafından verildi.

Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu Halk Eğitim Merkez Müdürlüğümüz ile yaptığımız eğitim işbirliğinin ardından ilçemizde mantar, yetiştiriciliği, arıcılık, seracılık, fındık budama alanlarında sürekli eğitimler veriyoruz.

Çiftçiye Mahallinde Eğitim

Bu kursumuzun Ziraat mühendisi eğitmenimiz Abdulkadir Şen fedakarlığı ile eğitimi mahallede düzenlemiş olmamız Uçarsu mahalle çiftçilerimiz den gelen talep doğrultusunda 72 saatlik eğitimin tamamı mahallede düzenlenmiştir. Burada eğitimi çiftçimizin ayağına getirmiş olduk.

Bölgemizin kalkınması turizm ve tarımla olacaktır.

Bölgemizin kalkınması turizm ve tarım işi birliği ile olacaktır. Bunun için her alanda turistlerimizi sağlıklı gıdalarla buluşturabilmek için üretim miktarımızı ve kalitemizi artırmak zorundayız. Bunun tek yolu çiftçi eğitimidir. Akçaabat Ziraat Odası olarak 2020 yılını eğitim yılı olarak belirledik. Tarımsal alanda eğitim almak isteyen tüm çiftçilerimizi halk eğitim müdürlüğümüz ve ziraat odamıza başvuru yapmaya bekliyoruz. ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.