Vali Ustaoğlu Sürmene'de

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, ilçe ziyareti kapsamında Sürmene İlçesini ziyaret etti.

24 Ocak 2019 Perşembe 10:25
Vali Ustaoğlu Sürmene'de

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, ilçe ziyareti kapsamında ilk olarak Sürmene Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakam Mehmet Alper Çığ’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Sürmene Belediyesini ziyaret eden Vali Ustaoğlu Belediye Başkanı Rahmi Üstün ile bir süre görüştü, ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Ustaoğlu daha sonra Sürmene ilçesinin coğrafi işaretli ürünü olan Sürmene Bıçağı’nın yapıldığı Sürbisa Sürmene Bıçakçılık A.Ş fabrikasını ziyaret etti. Burada yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İlçenin en köklü tesislerinden biri olan Sürçaysan Çay Fabrikası’nı ve yapımı büyük ölçüde tamamlanan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ’nu da ziyaret eden Vali burada incelemelerde bulundu.

Vali Ustaoğlu daha sonra ilçede yaşayan 62 yıllık kemençe ustası Hasan Sancak’ı iş yerinde ziyaret etti. 73 yaşındaki kemençe ustası Vali İsmail Ustoğlu’na kemençenin yapılışıyla ilgili bilgi aktardı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.