Vicdanı olan sessiz kalamaz!

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Kuvvetli, AK Parti İl Başkanı Revi’nin kendisi için yaptığı, “İstanbul İl Başkanı gibi konuşuyor” açıklamasına tepki göstererek, “Vicdanı olan herkes konuşur, sessiz kalamaz” dedi

21 Mayıs 2019 Salı 09:28
Vicdanı olan sessiz kalamaz!

NASIL SESSİZ KALAYIM?

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’nin kendisi ile ilgili, “Özellikle İYİ Parti İl Başkanı her gün açıklama yapıyor. Sanki Trabzon İl Başkanı değil de İstanbul İl Başkanı gibi konuşuyor” açıklamasına tepki gösterdi. Kuvvetli, “İstanbul’da millet vicdani yara aldı, nasıl sessiz kalayım. Vicdanı olan herkes konuşur, sessiz kalamaz” dedi.

İTTİFAKIMIZIN ADAYI!

Başkan Kuvvetli açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Ekrem İmamoğlu hem ittifakımızın adayı, hem de Trabzonlu. Hukuksuz ve uyduruk bir kararla mazbatası elinden alındı. Bu haksızlık, adaletsizlik karşısında sessiz kalınabilir mi? Sesimizi de çıkartacağız, İstanbul’da seçimin kazanılması için var gücümüzle de çalışacağız. Kim ne derse desin, ne yaparsa yapsın.”

sonnokta gazetesi 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.