Yazar Haydar Çoruhlu’nun “ Bişe Olmaz Abi” kitabının imza günü yapıldı.

Makina Mühendisleri Odası eski başkanı yazar şair Haydar Çoruhlu’nun “ Bişe Olmaz Abi” kitabının imza günü yapıldı.

22 Eylül 2021 Çarşamba 10:33
Yazar Haydar Çoruhlu’nun “ Bişe Olmaz Abi” kitabının imza günü yapıldı.

Makine Mühendisleri Odası lokalinde düzenlenen imza gününe Makina Mühendisleri Odası Başkanı Fulya Üçyıldız Bankoğlu, Chp Ortahisar ilçe başkanı Fatih Suat Oyman, Ak Parti Artvin il koordinatörü Haydar Revi, yazarın dostları, arkadaşları, meslektaşları katıldı. Kitap alarak ve yazarına imzalatarak katkı verdi.

Pandemi dolayisı ile yüz yüze gelemediklerini belirten Makina Mühendisleri Odası Başkanı Fulya, Üçyıldız Bankoğlu, bizim için iş güvenliği çok önemli. Biz mühendisler hep somut işler yapıyoruz projelerimizde hep somut olsun istiyoruz ama aslında biz aynı zamanda çok hassas, duygulu ve edebi kişliklere sahibiz dört şube başkanımızdan birisi yazar şaiir Haydar Çoruhlu’yu biz üyelerimize bizim aracalığımızla tanıtalım istedik.

Hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği imza gününde yazar şair Haydar Çoruhlu, kalbinden dökülenleri kalemine aktardığı altıncı kitabı "Bişe Olmaz Abi" için bu şiirlerde sadece duygusal derinleiklerimizi yansıtmanın yanında toplumsal sorunlar, sancılar, tepkiler toplum adına yapılmadıktan sonra fazla bir anlam kazanmıyor.Her kitabımdan bir yıldız aldığımı düşünüyorum inşallah okudukça ilham verebilirim. Sizlerde okuduklarınızı ve yaşadıklarınızı kitaplaştırırsınız bizlerde sizin yaşadıklarınızı öğrenir, yaşamadan tehlikeleri ve acıları öğreniriz herkese teşekkür ediyorum dedi.

Son Güncelleme: 22.09.2021 10:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.