Trabzon inşaat sektörü Batum'da tanıtıldı

Gürcistan’ın Batum kentinde düzenlenen Batumi Build 2018 İnşaat Fuarı’nda stant açan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından firmaların tanıtımı gerçekleştirildi.

07 Aralık 2018 Cuma 13:32
Trabzon inşaat sektörü Batum'da tanıtıldı

Batumi Build 2018 İnşaat Fuarı’nın açılışına Gürcistan’ın Acara Özerk Cumhuriyeti Hükümet Başkanı Tornike Rijvadze, Trabzon valisi İsmail Ustaoğlu, Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, Batum Başkonsolosu Makbule Koçak, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, bölge ticaret ve sanayi odası başkanları ve firma temsilcileri katıldı.

TTSO STANT AÇTI

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, işadamı Osman Çalışkan’ın organizasyonunda düzenlenen ve çeşitli ülkelerden inşaat ve yapı malzemeleri sektörü temsilcilerinin katıldığı fuarda stant açarak, firmaları tanıttı, işbirliği olanaklarına zemin hazırladı. TTSO standını ziyaret eden Gürcistan’ın Acara Özerk Cumhuriyeti Hükümet Başkanı Tornike Rijvadze’ye Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu tarafından plaket takdim edildi.

Başkan Hacısalihoğlu, “7 – 9 Aralık tarihleri arasında düzenlenen ve geniş bir katılımın sağlandığı fuarda firmalarımızın tanıtımını yaptık. Umarız bu fuarda yapılan işbirlikleri firmalarımızın yararına sonuçlanır” dedi.

RİJVADZE'YE ZİYARET

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve Türkiye'den fuara giden diğer protokol mensupları Gürcistan’ın Acara Özerk Cumhuriyeti Hükümet Başkanı Tornike Rijvadze'yi makamında ziyaret etti. Rijvadze ile ikili ilişkiler hakında bir süre görüşen Türk heyeti işbirliği imkanlarının geliştirilmesi konusunda görüş birliğini vurguladı. Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu Rijvadze'ye gümüş işlemeli bir kahve takımı hediye etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.