Ak Parti Akçaabat İlçe danışma meclisi toplantısı yapıldı

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim,Biz Akçaabat’ın geleceğini planlamak ve yenilemek iddiasındayız bunun içinde var gücümüzle çalışıyoruz dedi.

27 Ekim 2019 Pazar 16:09
Ak Parti Akçaabat İlçe danışma meclisi toplantısı yapıldı

Ak Parti Akçaabat İlçe danışma  meclisi toplantısı yapıldı.Toplantıya Ak Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Kadın ve Gençlik Kolları başkanları, Parti Yöneticileri, mahalle başkanları, partililer, muhtarlar ve üyeler katıldı.Burada bir konuşma yapan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim,Gönül Belediyeciliği kapsamında, Akçaabat sevdasıyla çıktığımız milletimize hizmet yolunda, durmadan, yılmadan ekibimizle, Büyükşehir Belediyemizle, diğer kamu kurumlarıyla istişare halinde çalışarak daha güzel yarınlara Akçaabat’ımızı taşıyacağımızı her defasında ifade ediyorum. Bakın bu kapsamda Büyükşehir belediyemizle otopark sorunumuz görüşüyoruz ve bu noktada epeyce mesafe kat etik. Yine turizm şehri Akçaabat’ımıza neler katabiliriz, Akçaabat’ın turizmini nasıl canlandırırız düşüncesiyle projeler üretiyoruz. Akçaabat’ın geleceği için vizyon projeler hazırlıyoruz. Bu kapsamda geçtiğimiz hafta içi İlçe yöneticilerimizin de yer aldığı bir heyetle Ankara’ya gittik. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımızı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımızı, Milli Eğitim Bakanımızı, Çevre ve Şehircilik Bakanımızı, milletvekillerimizi, bürokratlarımızı, genel müdürlerimizi ziyaret ettik. Ziyaretlerimizde Akçaabat’a neler yapabiliriz? Akçaabat’ı proje şehri, marka şehir haline nasıl getirebiliriz diye istişarelerde bulunduk. Bu bağlamda ziyaretlerimizin olumlu geçtiğini buradan belirtmek istiyorum. İyi neticeler aldığımıza ben inanıyorum. Huzurlarınızda Bakanlarımıza, milletvekillerimize ve bürokratlarımıza teşekkür ediyorum.

Yaşadığımız bu güzel şehrin insanını, coğrafyasını, her gün ayak bastığımız toprağını, toplumsal değerlerini, geleneklerini, beklentilerini, sorunlarını çok iyi biliyorum. Bu nedenle Akçaabat gibi bir şehrin sorumluluğunun ne kadar ağır olduğunun bilinci içerisindeyim. Biz Akçaabat’ın geleceğini planlamak ve yenilemek iddiasındayız. Bu yüzden herkesin katkıda bulunacağı, birlikte yöneteceğimiz bir belediyeciliği inşa etme kararlılığındayız. Her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya gelmeye gayret ediyoruz. Mahalle mahalle, sokak sokak dolaşarak sorunları, aksaklıları yerinde dinliyor ve çözüm üretiyoruz. Bunun yanında çok yoğun bir çalışma programımız olmasına rağmen Belediyeye gelerek taleplerini, şikayetlerini iletmek isteyen vatandaşlarımıza gerek şahsım gerekse Başkan Yardımcılarım geniş zaman ayırıyor ve istekleri, sorunları gidermeye çalışıyoruz. “Halka hizmet Hak’ka ibadettir” anlayışıyla yolumuza devam ediyoruz.Başkan Ekim , 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı şimdiden tebrik ediyor, milletimize sağlık, huzur ve esenlik diliyorum. Şehitlerimizin ruhları şad olsun. Cumhuriyetimizin 96'ıncı kuruluş yıl dönümü kutlu olsun.” dedi.

Konuşmasının ardından Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim yapılan çalışmalar hakkında katılımcılara slayt gösterisi sundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.