Gedikli:Türk demek ATATÜRK Demektir

MHP Ortahisar İlçe Başkanı Murat Gedikli,Türk demek ATATÜRK Demektir dedi.

06 Kasım 2018 Salı 14:42
Gedikli:Türk demek ATATÜRK Demektir

MHP Ortahisar İlçe Başkanı Murat Gedikli yaptığı yazılı açıklamada son günlerde TV ekranlarında, gazete köşelerinde Türklük konuşuluyor, Türklük masaya yatırılıyor, Türk’ün kim olduğuna cevap aranıyor!Üstelik bunlar yabancı TV ekranlarında falan değil TÜRKİYE CUMHURİYETİ’nin, TÜRK MİLLETİNİN kendi ekranlarında yapılıyor.Biz kimin ne olduğuyla ilgilenmiyoruz.Herkesin aidiyet ve meşrebine saygı duyuyoruz. Lakin Yüce Türk Milletini tartışmak, Türk ve Türkçülük üzerinden kara kampanya yapmak, düşmana koz vermek, Türk düşmanlarına selam yollamaktır.Hiçbir ülkücü buna razı olmadığı gibi bu pespayeliğe de onay vermez. Ne ezanımızı susturtacağız, ne vatanımızı böldürtmeyeceğiz, ne Türklüğümüzü budattıracağız, ne de Türkçülüğümüzü buruşturtacağız.Gayeleri, kimliksiz insan yığınlarından oluşan, kolay idare edilebilen bir dünya yaratmak.Yenidünya düzeni denen bu tehdidin önündeki en büyük engel milli devletler ve güçlü devlet varlığıdır.MHP olarak buna müsaade etmeyeceğiz, bu saldırıya son nefesimize kadar, bedeli her neyse ödeyerek direneceğiz, iblisin bacağını kıracağız.Hiç kimsenin kökenine, yöresine bakmayız ama Türklüğümüzle de, Türkçülüğümüzle de uğraştırmayız. Kara çaldırtmayız.

Türk demek ATATÜRK DEMEKTİR.

Halen daha maalesef ATATÜR’ ü idrak edemeyen ya da etmeyip te etmiş gibi davranıp emperyalist güçlerin tetikçiliğini yapmaya çalışan, yozlaşmış Cumhuriyet düşmanları vardır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Türk milletinin ortak değeridir.Metehan, Atilla, Alparslan, Fatih Sultan Mehmethan, Abdülhamit ne ise ATATÜRK’ de odur. Türk Devleti 300 – 400 yıllık toplama devlet olmayıp 5000 yıllık tarihe sahip YÜCE BİR MİLLETTİR.Bundan dolayıdır ki, Metehan demek nasıl ki Türk demekse, Atilla demek, Türk demekse, ATATÜRK demekte TÜRK DEMEKTİR.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

Son Güncelleme: 06.11.2018 14:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.