Gürsoy:Başarımızın ölçütü insanımızın mutluluğu

Belediye işinin gönül işi olduğunu vurgulayan AK Parti Arsin Belediye Başkan Adayı Muhammet Sait Gürsoy Başarımızın ölçütü insanımızın mutluluğudur dedi.

05 Şubat 2019 Salı 13:14
Gürsoy:Başarımızın ölçütü insanımızın mutluluğu

AK Parti Arsin Belediye Başkan Adayı Muhammet Sait Gürsoy seçim çalışmaları kapsamında ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Belediye işinin gönül işi olduğunu ve gönül belediyeciliği için yola çıktıklarını belirten Gürsoy, “Gönül tevazudur, kibir değil. Gönül azimdir, gayrettir, hırs değil. Gönül samimiyettir, hasbiliktir, hesabilik değil. Gönül Rahmanın evidir. İşte bu şuur ve düşünceyle çalışmalarımızı yapıyoruz. Hedefimiz istisnasız tüm fertleriyle önce milletimizin gönlünü kazanmak, ardından sandıkta oyunu almaktır. Her seçimin bir imtihan olduğunu biliyoruz. 31 Mart 2019 imtihanından başarıyla çıkmak için, geçmişte yaptığımız hizmetlerle yetinmiyoruz. Daha fazlasını en kaliteli ve en iyi şekilde yapmak istiyoruz. Klasik belediye hizmetlerini yerine getirmek artık bizler için bir başarı ölçütü değildir. Başarımızın ölçütü aziz milletimizin emanetine asla halel getirmeden, onu titizlikle koruyup, daha da zenginleştirerek ilçemizde yaşayan insanımızı mutlu ve umutlu kılabilmektir. Vatandaşlarımızın bize göstermiş olduğu ilgiyle birlikte destek sözleri de bizleri motive ediyor ve güçlendiriyor, Allah her birinden razı olsun teşekkür ediyorum” dedi. Gürsoy’a ziyaretlerinde Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen ve çok sayıda teşkilat mensubu da eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.