ÖRS: “Siz Önce Ambulansa Yol Açın!”

İYİ Parti Trabzon 1.sıra Milletvekili Adayı Dr. Hüseyin Örs seçim çalışmalarına Ortahisar ilçesinde devam etti.

07 Haziran 2018 Perşembe 10:53
ÖRS: “Siz Önce Ambulansa Yol Açın!”

İYİ Parti Trabzon 1.sıra Milletvekili Adayı Dr. Hüseyin Örs yaptığı konuşmalarda Ak Parti’nin daha önce vaat ettiği “hafif raylı sistem” projesini hatırlatarak “2009 da vaat ettiler. Yıl 2018 oldu yine vaat ediyorlar. Bu arkadaşların bir vaat tenceresi var, sanki. İçerisine mega projeler diyerek allayıp pullayıp bir şeyler koyuyorlar ve her seçim dönemi pişirip pişirip önümüze getiriyorlar” dedi.

Trabzon’da kent içi trafiğin büyük bir sorun olduğunun altını çizen İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Hüseyin Örs konuşmasına şöyle devam etti “Trabzon’da trafik sorunu gittikçe büyüyor. Trabzon’da 2010 yılında yapılan trafik düzenlemesi projesinde tespit edilmiş olan 66 bin 646 araç vardı. Günümüz itibarıyla araç sayısı 100 Bin'i aştı. Şehir merkezinde sıkışan trafiğe çözüm bulmak hafif raylı sistemin gerçekleştirilmesi kaçınılmaz oldu. 2009 yılında 61 projede “raylı sistem getireceğiz, toplu taşımaya geçeceğiz, trafiği rahatlatacağız” diyerek Trabzonlu seçmenden destek istediler. Trabzonlu bu vaatlere, projelere inanarak destek oldu, hem de kuvvetli destek oldu. O günden bugüne tam 8 yıl geçti, peki bunlar ne yaptılar? Hem yerelde hem de genelde iktidarı elinde bulunduranlara Trabzon kent içi trafik sorununu çözmek için ne yaptınız, hani raylı sistem nerede diye sorun. Bakalım ne cevap verecekler” dedi. 

Hastane yollarındaki trafik sıkışıklığına değinen Dr. Hüseyin Örs, Trafik sorunun çözümü için mega projelerle geldiklerini iddia edenlere sesleniyorum “Siz önce şu Hastane yollarına bir çözüm bulun, Tıp Fakültesi’ne, Kaşüstü Hastanesine, Haçkalı Baba Devlet Hastanesine gidecek ambulansa yol açın” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.