Yerel yönetim sınıfta kaldı!

İstihdam konusunda eleştirilerde bulunan Saadet Partisi Ortahisar İlçe Başkanı Murat Özcan “Yerel yönetimleri bu anlamda başarısız ve sınıfta kalmış buluyorum.” açıklamasında bulundu

08 Ocak 2020 Çarşamba 09:17
Yerel yönetim sınıfta kaldı!

BU BİR BAYRAK YARIŞI
Saadet Partisi Ortahisar İlçe Başkanı Murat Özcan partisinin kongre süreci ve gündeme yönelik açıklamalarda bulundu. Özcan şunları söyledi: “Pazar günü gerçekleştireceğimiz kongre ile birlikte görevi Burak Turan’a devredeceğim ve Nisan ayında yapılacak kongremizle birlikte il yönetimine gireceğim. O döneme kadar da teşkilat çalışmalarında aktif görev alacağım. Bu bir bayrak yarışı. Aynı koltukta çok fazla oturmak sağlıklı değil.”

SIKINTILAR TESİR ETMİYOR
“Trabzon siyasetinde değişkenler ve unsurlar çok fazla. Şehirde yaşanan sıkıntılı konular ne yazık ki siyasi sonuçlara tesir etmiyor. Bunun en büyük örneği fındık olayı ve futbol. Bu konuların sandığa yansımasını görmedik. Bizim iktidar hedefimiz var; şehrimizi ve ülkemizi yönetmek istiyoruz. Daha önce Refah Partisi döneminde yapmış olduğumuz hizmet anlayışı ile yeniden Trabzon’u buluşturma hedefindeyiz.”

GÖRMEZDEN GELİYORUZ
“Ben bir eğitimciyim. Üniversite ve şehir gençliği ile iç içeyim. Gözlemlediğim yerel yönetimlerin istihdam konusunda eğilememesidir. Bizim temel problemimiz bu ancak bunun dışında her şeyi konuşuyoruz. Yerel yönetimleri bu anlamda başarısız ve sınıfta kalmış buluyorum. İstihdam da yerel yönetimlerin görevidir ancak bu konu kimsenin umurunda değil. Yatırımcıyı bu topraklara çekmek için hiçbir çaba harcanmıyor. Bu konuyu görmezden geliyoruz.”

Saadet Partisi Ortahisar İlçe Başkanı Murat Özcan 12 Ocak’ta yapılacak kongre ile birlikte görevi Burak Tuhan’a devredeceğini de açıkladı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.