Miraç Acer,A milli takım formasını giymek istiyorum

Hekimoğlu Trabzon FK’nın başarılı savunma oyuncusu Miraç Acer,hedeflerini açıkladı

07 Ağustos 2018 Salı 10:11
Miraç Acer,A milli takım formasını giymek istiyorum

Hekimoğlu Trabzon FK’nın başarılı savunma oyuncusu Miraç Acer,  Erzurum kampında açıklamalara bulundu.Başarılı savunmacı Hekimoğlu Trabzon FK takımı olarak güzel işlere imza atmak istediklerini belirterek, “ bütün arkadaşlarımızla birlikte ligin başlamasını iple çekiyoruz” dedi.

Trabzon Telekomspor alt yapısında yetişen, ardından 1461 Trabzon takımına transfer olan ve profesyonel hayata Hekimoğlu Trabzon FK’da başlayan 22 yaşındaki oyuncu, hedeflerini açıkladı. Miraç Acer,” Hekimoğlu Trabzon Hekimoğlu FK forması altında şampiyonluk yaşamak ve A milli takım formasını giymek istiyorum” dedi.

Takım arkadaşlığı, teknik heyet, yönetim, bizlere sunulan ortam ve şartlar açısında çok şanslı oyuncular oldukların ifade eden Acer, “ artık iş bize düşüyor. Bizden beklentisi olan binlerce insan var. Bizlerin de onlara karşı olan sorumlulukları var. Bu yüzden bilinçli hareket etmek zorundayız” dedi.

Teknik direktör Sadi Tekelioğlu’nun kendileri açısından çok önemli büyük bir şans olduğunu ifade eden Acer, “ Sadi Hoca ile daha önce Trabzonspor alt yapısında çalıştık. Kendisinden çok şeyler öğrendik. Şimdi yollarımız burada kesişti. Sadi Hoca’nın hem teknik adamlığı hem de bizlere baba şefkatiyle yaklaşımları özgüvenimiz oldukça arttırıyor” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.