Şanver,başarı önce alt yapıdan geçer

Hekimoğlu Trabzon FK Futbol Şube Sorumlusu Yavuz Şanver “ başarının önce alt yapı sonrada tesisleşmeyle beraber iyi bir planlama ile birlikte yakalanabileceğini” söyledi

26 Temmuz 2018 Perşembe 10:58
Şanver,başarı önce alt yapıdan geçer

Hekimoğlu Trabzon FK Futbol Şube Sorumlusu Yavuz Şanver açıklamalarda bulundu.Hekimoğlu Trabzon FK’nın Trabzon ve Türk futboluna çok şeyler katacağını belirten Şanver, “ başarının önce alt yapı sonrada tesisleşmeyle beraber iyi bir planlama ile birlikte yakalanabileceğini” belirtti.Hekimoğlu Trabzon FK Futbol Şube Sorumlusu Yavuz Şanver,” üst düzey sportif başarı yakalanması için alt yapının iyi bir altyapıya sahip olunması gerektiğini ve bununda şu anda Hekimoğlu Trabzon FK tarafından çok ciddi ve planlı bir şekilde hayata geçirildiğini” söyledi. Yavuz Şanver sözlerini şöyle sürdürdü;

TRABZON AMATÖRÜNE ÖNEM VERİYORUZ

Bir yandan tesisleşme diğer yandan da Trabzon ve Türk futboluna kazandırılacak sporcularla ilgili adımları planlayarak atıyoruz. Aynı zamanda Trabzon ve bölge amatör futbolcularını yakından takip ederek profesyonel hayata hazırlamaya çalıyoruz. Yönetim kurulumuz göreve gelir gelmez bu konuda ilk somut adımı atarak Trabzon amatöründen 3 sporcuyu renklerine bağladı. Bu gelecek senelerde artarak devam edecek.

TESİSLEŞME OLMAZSA OLMAZIMIZ

Tesisleşme konusunu yönetim kurulumuzun öncelikli görevlerinden bir tanesi olup en kısa zamanda Trabzon futboluna hizmet edecek hamleleri gerçekleştirmek için çalışmalarına hız vermiş durumdayız. Sporcularımızı hem müsabakalara hem de geleceğe daha iyi hazırlayabilmek için A takım ve altyapı için tesisleşme olmazsa olmazlarımızın başında geliyor.

HEM YARIŞMACI HEMDE YETİŞTİRİCİ

Hekimoğlu Trabzon FK olarak kısa vadede profesyonel futbol takımımızı Trabzon futbolunun ihtiyacı olan üst liglere taşıma hedefi içerisindeyiz. Bunu yaparken de hem yarışmacı hem de yetiştirici bir yapıda planlamalarımı yapmış bulunuyoruz. Bu planlamamızın Trabzon futboluna ve Trabzonspor’umuza ciddi katkılar yapacağı inancındayız. Bu nedenle ilk yılımızda genç ve tecrübeli oyuncuları bir araya getirerek kendi alanında Türkiye’nin sayılı teknik adamlarından biri olan Sadi Tekelioğlu hocamızı görevlendirdik. Teknik ekibimize ve oyuncularımıza olan güvencimiz tamdır.

BOLU’DA ÇOK YOL KATETTİK

Bolu kampında değerlendiren Şanver; sözlerine şöyle devam etti;Yönetim kurulumuz takımımızın en iyi şart ve koşullarda iyi bir kamp dönemi geçirmesi için hiçbir fedakârlıktan kaçınmamıştır. Takımımıza Gerek kamp ortamı gerekse de kamp şartları bakımından mükemmele yakın bir ortama hazırladık. Takımızda sporcularımızın istek ve azimleri bizleri son derece mutlu etmiştir. Zira aramıza yeni kattığımız 13 arkadaşımız ile mevcut sporcularımızın kaynaşması bizleri ve teknik heyetimizi oldukça memnun etmiştir. Tecrübeli arkadaşlarımızın takıma sahip çıkmaları ve genç arkadaşlarımıza ağabeylik yapmaları takımı içinde bütünleşmeyi kolaylaştırırken teknik heyetimizinse bir sonraki kampa kaynaşma sorunun çözmüş bir takım olarak gitmesini sağlamıştır. Yorucu ve tempolu bir kamp dönemini başarılı bir şekilde tamamlan takımız ikinci etap çalışması için Erzurum’a gidecek. Erzurum kampında hazırlık müsabakalarına ağırlık verecek olan takımımız lig öncesinde provalarını da bir arada gerçekleştirecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.