Judocular yemekte buluştu

Judo takımı oyuncuları Trabzonspor'un  misafiri oldu.

26 Aralık 2018 Çarşamba 16:00
Judocular yemekte buluştu

19 – 22 Aralık tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Büyükler Türkiye Şampiyonası’nda 78 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Nurcan Yılmaz, 78 kiloda üçüncü olan Dilara İncedayı, müsabakalarını beşincilikle tamamlayan Sonay Deniz Kaya ve Duygu Topal ve Süper Lig müsabakalarında gruptan çıktıktan sonra Türkiye ikincisi olarak ülkemizi Avrupa’da temsil etme hakkı kazanan judo takımı oyuncuları Trabzonspor'un  misafiri oldu.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ndeki yemeğe, sporcuların yanı sıra  Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, Genel Sayman Emin Kahraman, Amatör Branşlar Koordinatörü Yusuf Hayırlıoğlu, Trabzon Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı ve eski Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Erdem ile Judo antrenörü Mustafa Birinci katıldı.

Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu ve Amatör Branşlar Koordinatörü Yusuf Hayırlıoğlu sporculara ve antrenörlerini tebrik ederek, kendilerine çeşitli hediyeler taktim etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
K ki 2019-02-08 11:31:37

Ben mm nn o k