Kadına Şiddet İnsanlığa İhanettir

Trabzonsporlu futbolcular 25 Kasım Kadına Karşı Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü'nün önemine binaen “Kadına Şiddet İnsanlığa İhanettir” yazılı bir pankart açarak hep birlikte bu evrensel soruna dikkat çektiler.

19 Kasım 2019 Salı 14:26
Kadına Şiddet İnsanlığa İhanettir

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ve futbolcular bugün yapılan antrenman öncesinde Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü bağlamında yetkililerle bir araya geldiler.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personeli, Trabzon Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü personeli ve Ayşe Varlıbaş Kadın Konukevi Personeli, Teknik Direktör Ünal Karaman ve futbolcularla bir araya gelerek tüm dünyada ve kültürlerde yaygın olan bu büyük soruna parmak bastılar.

Futbolcular ve teknik heyet, 25 Kasım Kadına Karşı Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü'nün önemine binaen “Kadına Şiddet İnsanlığa İhanettir” yazılı bir pankart açarak hep birlikte bu evrensel soruna dikkat çektiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.