Trabzonspor'dan taraftarına önemli duyuru

Trabzonspor,taraftarını TFF ve UEFA talimatlarına uymaları konusunda uyardı

19 Nisan 2019 Cuma 13:56
Trabzonspor'dan taraftarına önemli duyuru

Trabzonspor'un resmi internet sitesinde  yapılan açıklamada TFF ve UEFA Talimatları gereği stadyumlarda meşale yakmak, stadyumlara yanıcı, yakıcı maddeler sokmak, sahaya konfeti, su şişesi ve benzeri maddeler atmak, koltuk kırmak, merdiven boşluklarına oturmak ve kötü tezahüratta bulunmak kesinlikle yasaktır.

Takımımızın daha önce oynadığı müsabakalarda taraftarlarımızın rakip takım veya takımlara yönelik kötü tezahüratları kulübümüzün ciddi oranda ceza ödemesine neden olmuştur.

Bu cezalar her tekrarda katlanarak artmakta ve sonuç olarak daha da ağır boyutlara ulaşmaktadır. Ayrıca bu cezaların kulübümüze getireceği zararların yanı sıra, sebebiyet verenler de yasa gereği maddi ve manevi çok ciddi yaptırımlarla karşı karşıya kalacaklardır.

Toplu taşıma kullanmaya ve erken saatte gelmeye özen gösterelim

Taraftarlarımızın yoğunluk sebebiyle stadyuma toplu taşıma kullanarak ve erken saatte gelmeleri özellikle rica olunur.

Güvenlik görevlilerinin yönlendirmelerine uyalım

Taraftarlarımızın stadyum çevresinde özel ve resmi güvenlik güçlerinin trafik yönlendirmelerine uyması büyük önem taşımaktadır.

Tüm taraftarlarımızdan konuya gereken hassasiyeti göstermelerini ve takımımızı maç boyunca centilmence desteklemelerini bekliyoruz denildi.

Son Güncelleme: 19.04.2019 14:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.