Ünal Karaman:Fenerbahçeyi düşünme zamanı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman galibiyetin mutluluğunu yaşamak güzel ama bugünden itibaren bir sonraki hafta oynayacağımız Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başlayacağız” dedi.

21 Nisan 2019 Pazar 11:29
Ünal Karaman:Fenerbahçeyi düşünme zamanı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında oynadığımız ve 2-1’lik galibiyetimizle sonuçlanan Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşması sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Kazandığımız için mutlu olduğunu belirten Ünal Karaman, “Ligde oynadığımız zor müsabakalardan bir tanesini daha oynadık. Camiamız adına sevindirici olan tarafı maçı kazanmak. Kazanmanın moraliyle ligin geri kalanına daha büyük hedefler ile daha arzu ederek çalışarak değerlendireceğiz. Bu fırsatı vermesi bizim adımızdan sevindirici. Yarın dinleneceğiz ama oyuncularım geldikten sonra haftanın ilk antrenmanında bu müsabakayı unutacağız. Bizim için şu andan itibaren bu maçın unutulması süreci başladı. Evet, galibiyetin mutluluğunu yaşamak güzel ama bugünden itibaren bir sonraki hafta oynayacağımız Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başlayacağız” dedi.

Son Güncelleme: 21.04.2019 11:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.