10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ AKÇAABAT BELEDİYESİNCE KUTLANDI

Programa Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in yanı sıra Akçaabat Belediyesi daire amirleri, Akçaabat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Başocak ve ilçe genelindeki gazeteciler katıldı.

11 Ocak 2020 Cumartesi 12:29
10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ AKÇAABAT BELEDİYESİNCE KUTLANDI

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim yaptığı konuşmada, Türkiye'nin demokratik, şeffaf ve özgür bir ülke olarak ilerlemesinde, özgür ve tarafsız basın kuruluşlarının büyük bir rol üstlendiğini söyledi.

Basın mensupları sayesinde, ülke ve dünya gündemindeki gelişmelerin hızlı ve doğru bir şekilde öğrenilebildiğini dile getiren Başkan Ekim, "Basın mensuplarımız, vatandaşlarımızın en başta gelen haklarından olan doğru ve tarafsız haber alma özgürlüğünü sağlayarak çok önemli bir görevi üstlenmektedir. Zorlu şartlar ve imkanlar içerisinde çalışan gazetecilerimiz, yerli ve milli değerlerimizin benimsetilmesinde de çok önemli bir görevi ifa etmektedir." ifadelerini kullandı.Programa katılan gazetecilere 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü anısına hatıra fotoğrafının çekilmesiyle program sonlandı.

Son Güncelleme: 11.01.2020 12:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.