Abdullah Avcı böyle açıkladı! "Trabzonspor hep zirve için yarışır”

Trabzospor Süper Lig’in 28. haftasında oynadığı Kasımpaşa karşılaşması sonrası Teknik Direktör Abdullah Avcı basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

04 Mart 2021 Perşembe 21:02
Abdullah Avcı böyle açıkladı! "Trabzonspor hep zirve için yarışır”

Müsabakaya iyi hazırlandığımızı ve karşılaşmanın tamamında oyunun hakimi olduğumuzu ifade eden Teknik Direktör Abdullah Avcı, “Geçen hafta içerde oynadığımız Fenerbahçe maçından 4 gün sonra ligde yukarıda mı kalacağız arada mı kalacağızı seyrettiğimiz bir müsabakaydı. Zihinsel ve fiziksel olarak iyi hazırlandık. Oyun da bu anlamda bizim istediğimiz gibi başladı. Oyuna hakimdik. Golü bulduk. Taçtan rakibi oyuna aldığımız penaltı ile devreye soktuk. Oyunun içinde olmaya çalıştık. Golü bulduk, kazandık. Savunmadan hücuma geçişleri yaptığımız, rakip ceza sahasına en fazla girdiğimiz maçlardan birini oynadık. Kazanmayı hak ettik. Bütününde kazanmak önemliydi. Oyuncularımıtebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Bir basın mensubunun zirve yarışıyla ilgili olarak yönelttiği soruyu ise  Avcı, “Zirve yolundaki planı hiçbir zaman açıklamadım. Bugün itibariyle oynamamız gereken 13 hafta var. Trabzonspor hep zirvede yarışır, zirvede olmak ister. Bundan sonraki maçlara da bunun için çıkacağız. Geçen haftaki mağlubiyetten sonra şehrimize armağan olsun” sözleriyle yanıt verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.