Bakan Albayrak:devletimiz vatandaşlarımıza ulaşılması için seferber olmuştur

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Araklı’da yaşanan sel felaketi nedeniyle yaptığı açıklamada "Devletimiz, haber alınamayan vatandaşlarımıza sağ salim ulaşılması için seferber olmuştur ve selde oluşan zararın telafisi için gerekli tüm desteği verecektir."dedi.

19 Haziran 2019 Çarşamba 10:57
Bakan Albayrak:devletimiz vatandaşlarımıza ulaşılması için seferber olmuştur

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Araklı’da yaşanan sel felaketi nedeniyle açıklama yaptı. Sel felaketinde hayatını kaybedenlere rahmet dileyen Bakan Albayrak "Araklı'da yaşanan sel nedeniyle hayatını kaybedenlere vatandaşımıza Allah’tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diliyorum." dedi.

Kayıp olan vatandaşlarımızın bulunması için seferberlik ilan edildiğini ifade eden Albayrak "Devletimiz, haber alınamayan vatandaşlarımıza sağ salim ulaşılması için seferber olmuştur ve selde oluşan zararın telafisi için gerekli tüm desteği verecektir." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 19.06.2019 11:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.