Bugün TBMM Gündemine gelen Çoklu Baro Sistemi ile ilgili bugün Trabzon Baro Başkanı Sibel Suiçmez bir basın açıklaması düzenledi.

08 Temmuz 2020 Çarşamba 12:00
Bugün TBMM Gündemine gelen Çoklu Baro Sistemi ile ilgili bugün Trabzon Baro Başkanı Sibel Suiçmez bir basın açıklaması düzenledi.

Trabzon Barosu Başkanı Sibel Suiçmez, Trabzon Barosu Eski Başkanı Veysel Malkoç’un da katılımıyla, TBMM Gündemine getirilen “Çoklu Baro Sistemi” ile ilgili bugün bir basın toplantısı düzenledi. Zorlu Grand Otel’de düzenlenen basın toplantısına sürecinden başından bugüne yaşananları aktaran Suiçmez, “Çoklu baronun sadece bizim değil herkesin ortak görüşü var: “Kabul edilemez” yönünde.” dedi.  Suiçmez, “Biz bu süreçte maddeler üzerinde görüş biletmedik, Zaten ortada teklif olmadığı için görüşülecek madde de yoktur. Daha sonra yapılan “baro başkanlarından görüş aldık” açıklaması gerçeği yansıtmamaktadır. Hazırlanmakta olduğu söylenen bu teklifin zamanlamasının, getiriliş biçiminin uygun olmadığını ifade ettik. Çoklu Baro Sistemine, 80 baro başkanının tümünün itirazı var” dedi. 

 

Son Güncelleme: 08.07.2020 12:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.