İbre Genç'i gösteriyor

AK Parti Genel Merkezi Trabzon’da yerel seçim öncesi nabız tuttu

04 Eylül 2018 Salı 10:10
İbre Genç'i gösteriyor

AK Parti Genel Merkezi’nin yerel seçim öncesinde Trabzon Büyükşehir Belediyesi için anket çalışması yaptırdığı öğrenilirken anket çalışmasından Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’in açık ara önde olduğu bilgisine ulaşıldı

GİZLİ ANKET YAPILDI

Yerel seçime doğru geri sayımın devam ettiği bu günlerde AK Parti’den Trabzon Büyükşehir Belediyesi için birçok önemli ismin adı ön plana çıkmaya başlarken AK Parti Genel Merkezi’nin bağımsız araştırma şirketlerine yerel seçim anketi yaptırdığı öğrenildi. Anket firma çalışanlarının vatandaş odaklı gizli olarak yürüttükleri ankette  ‘Büyükşehir Belediyesi’ne kimin aday gösterilmesini isterseniz’ sorusunu yöneltti.

GENÇ AÇIK ARA ÖNDE

Anket sonuçlarına göre Trabzonlu vatandaşların büyük bir çoğunluğunun Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’i Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak görmek istediklerini dile getirdikleri bilgisine ulaşıldı. Büyükşehir için ismi geçen diğer adaylara oranla Genç’in ankette açık ara önde çıkmasının nedeni olarak ise halka yakın olması, vatandaşlara dokunması ve istişareye önem vermesinin önemli olduğu öğrenildi.

YETERLİ HİZMET ALAMADI

Öte yandan yapılan anket esnasında vatandaşların en çok şikayet ettiği konular arasında Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun yaklaşık 10 yıldan beri görevde olmasına rağmen şehirde elle tutulur, gözle görülür bir değişimi yapamadığının geldiği belirtildi. En çok şikayet edilen konular arasında ise şehrin çarpık imar yapılaşması, sahil şeridi ve bir türlü çözülemeyen trafik sorunu yer aldı.

Sonnokta Gazete

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.