TTSO yönetimi sektörlerin taleplerini dinliyor

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, oda üyesi işadamlarını ziyaret ederek çeşitli sektörlerin sorunlarını ve taleplerini dinliyor, çözüm önerileri konusunda görüş alışverişinde bulunuyor.

24 Temmuz 2019 Çarşamba 15:52
TTSO yönetimi sektörlerin taleplerini dinliyor

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, işadamları Celil Hekimoğlu, İbrahim Sağıroğlu, Emanullah Tüfekçioğlu, Vahit Bayrak ve Levent Seyhan’ı işyerlerinde ziyaret etti. Başkan Hacısalihoğlu, oda olarak en önemli görevlerinin işadamlarının taleplerini yetkili makamlara iletmek olduğunu vurgulayarak, “İşadamlarımızdan bize gelen talepleri sektörlerine göre sınıflandırarak TOBB’a iletiyoruz. Oradan da Türkiye’nin genelinden gelen taleplerle birlikte ilgili bakanlıklara iletiliyor ve çözümü noktasında girişimlerde bulunuluyor. Biz de yönetim olarak çeşitli sektörlerden işadamlarımızı ziyaret ederek, sorunlarını, taleplerini dinledik ve çözüm önerileri konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Amacımız elbirliğiyle Trabzon’u sanayisi, ticareti, turizmi başta olmak üzere her konuda geleceğe taşıyacak projeler üretmektir” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.