Belediye Başkan aday adayı olan Savaş AYVAZ Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığına ziyarette bulundu.

30 Kasım 2023 Perşembe 17:30
Belediye Başkan aday adayı olan Savaş AYVAZ Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığına ziyarette bulundu.

2024 yılı yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisinden Akçaabat Belediye Başkan aday adayı olan Savaş AYVAZ Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığına ziyarette bulundu.

Konuların çözümü noktasında her zaman istişareye ve iletişime açık olmak gerektiğine inandığını vurgulayan Ayvaz, sadece aday adaylığı sürecinde değil, her zaman halkımızın ve ilçemizin hizmetinde olduğunu ifade etti.      

"İlçemiz çiftçilerinin kendi evi olan Ziraat Odamızda, başkanımız Mustafa Hikmet Eyüpoğlu’nu ziyaret ettik. İnşallah, ilçemiz tarımını daha ileriye taşıyacak projeleri hep birlikte gereçekleştireceğiz, ilçemizdeki kadın çiftçilerimizin üretmiş oldukları ürünleri katma değeri yüksek marka ürünler olarak tüm toplumun ihtiyacına sunacağız. Başkanımıza misafir perverliğinden dolayı teşekkür ediyorum'' dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.