23 Nisan çocukları koltukları devraldı

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla temsili olarak başkanlık koltuğunu kendisini makamında ziyaret eden çocuklara bıraktı.

22 Nisan 2019 Pazartesi 14:50
23 Nisan çocukları koltukları devraldı

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 23 Nisan haftası kapsamında kendisini ziyaret eden Mevlüt Selami Yardım Ortaokulu 8. Sınıf öğrencileri Zehra Naz Yılmaz ve Emirhan Akpınar’ı makamında ağırladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla temsili başkan Zehra Naz Yılmaz, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’den Mevlüt Selamı Yardım Ortaokulu’nun bulunduğu güzergahta yol kenarlarına park eden araçlarla ilgili gerekli çalışmaların yapılmasını istedi. Ayrıca okuldaki spor alanlarının iyileştirilmesi ve Akçaabat’ta spor yapabilecek alanların oluşturulması talebinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, en büyük hizmetin çocuklara yönelik olarak yapılan çalışmalar olduğunu vurguladı. 23 Nisan dolayısıyla Türkiye genelinde makamların çocuklara bırakıldığını belirten Başkan Ekim, “Makamların çocuklara devredilmesindeki gayemiz yarının gençleri ve yöneticileri olan çocuklarımıza bu makamları sevdirmek ve bu makamlarda kendilerinin de olabileceğini benimsetmektir. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.” dedi.

Ziyaret sonrasında çocuklar, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’e çiçek takdim ederken Başkan Ekim’e günün anısına çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sonlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.