AK Parti Ortahisar artık yeni adresinde

23 Şubat 2022 Çarşamba 16:47
AK Parti Ortahisar artık yeni adresinde

Uzun yıllar Kemerkaya Mahallesi Kunduracılar Caddesi’nde hizmet veren AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı yeni adresine taşındı. AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, “Tüm hemşehrilerimizi, gönül dostlarımızı artık İskenderpaşa Mahallesi Şehit İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi No.13 adresindeki yeni gönül hanemizde ağırlayacağız.” dedi.
Bir süredir taşınma hazırlığını sürdüren AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı artık İskenderpaşa Mahallesi Şehit İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi No.13 adresine taşındı. 
RESMİ AÇILIŞI SONRA YAPILACAK
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, “İlçe binamız bundan sonraki faaliyetlerine yeni adresinde devam edecektir. Yeni hizmet binamızı açmış bulunuyoruz. Bazı eksikliklerin ardından resmi açılışımızı en yakın zamanda gerçekleştireceğiz” dedi. 
ÇEBİ: HAYIRLI OLSUN
İlçe kongre süreci sonrasında yeni ilçe teşkilat binası için hazırlıkları başlattıklarını kaydeden Çebi, “
AK Parti dünyanın en büyük sivil toplum hareketi, gönül birlikteliğidir. Gelişen ve değişen şartları göz önünde bulundurmak, ihtiyaçlar ölçüsünde değişikliğe gitmek gerekir. Şehrimize yakışan, modern, hemşehrilerimizle gönül bağımızı daha artıracağımız, gönül dostlarımız ile iç içe olabileceğimiz, gönül bağımızı daha da perçinleyebileceğimiz bir adres için adeta ince eleyip sık dokuduk. Bu süre içerisinde birçok değerlendirmemiz oldu. Yaptığımız uzun istişarelerden sonra taşındığımız adreste karar kıldık. Yeni ilçe teşkilat binamızın hem şehrimize hem hemşehrilerimize, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.
YENİ ZAFERLERİN ADRESİ OLACAK
Uzun süre kullanılan Kunduracılar Caddesi’ndeki binanın AK Parti’nin onlarca zaferine tanıklık ettiğini anımsatan Çebi, aynı zaferler ve daha büyük hedefleri hep birlikte yeni adreslerinde yaşamak için daha büyük gayret göstereceklerini ifade etti. Çebi şöyle devam etti: “AK Parti teşkilat binaları aziz milletimiz ile aramızdaki sarsılmaz gönül bağımızın daimi açık adresi; sevinçlerimizi, üzüntülerimizi, hayallerimizi paylaştığımız birer gönül haneleridir. Emanetlerini en yüce değer olarak gördüğümüz hemşehrilerimizle ortak buluşma noktamız, moral depomuz; hedeflerimizin neşvünema bulduğu fikirhane, güç merkezi, birer kaledir.”
ÜÇ KATTAN OLUŞUYOR
Üç kattan oluşan yeni ilçe binasında her birimin ayrı çalışma alanı içerisinde faaliyet göstereceği bilgisini veren Çebi şunları söyledi: “Binamızın 3.katında İlçe Kadın Kolları Başkanlığımız ile İlçe Gençlik Kolları Başkanlığımız faaliyet gösterecek. Binamızın 4. katında toplantı salonu bulunuyor. 5. Kat başkanlık birimi ile sekreterlik biriminde oluşuyor. Heyecanlıyız, mutluyuz. Allah utandırmasın.”

Son Güncelleme: 23.02.2022 16:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İzzet Taşkın 2022-02-23 22:36:45

Başkanlığın alt katta olması ne gibi bir sıkıntı olurdu.
Partilerin felsefesi böyle olur.
Erdoğan felsefesi bu değil